over mij

Welkom op mijn website Maijpictures photography!

Nadat ik in 2005 een digitale camera gekocht had werd ik lid van een fotoclub in Goirle. Daar heb ik de beginselen geleerd mbt mijn camera. Omdat ik meer wilde met fotografie ben ik naar de fotovakschool te Boxtel gegaan, en die opleiding heb ik met veel enthousiasme en plezier gevolgd en afgerond.  Ik ben ik 2007 lid geworden van fotoclub Kiekus in Wanroij na mijn verhuizing en daar ga  ik nog steeds  1 x in de 2 weken met veel plezier naar toe om samen met andere hobby fotografen te leren, uitdaging te vinden en om samen opdrachten te maken en bespreken. Ook ben ik lid van de fotobond zodat ik regelmatig lezingen kan bezoeken en mee kan doen met uitdagingen zoals een mentoraat of een fotobondwedstrijd. 

Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met fotograferen en later achter mijn computer deze beelden te bewerken en ik hoop dat ik u op deze wijze mee kan laten genieten.

Mijn favoriete fotografie is mensen; portretten of mensen fotograferen in hun eigen of juist in een andere omgeving. En als tweede de natuur fotograferen. Vooral al mijn bijzondere ontmoetingen met verschillende dieren zijn mij dierbaar.


Groet Marga Nuijs

Telefoonummer; 06-24741973

         Marga Nuijs